Virksomhedsoplysninger
H.C. Ørsteds vej 39 C
1879 Frederiksberg C
Email: Info@kole-moller.dk
Telefon: +45 35376666
CVR: 89870712

KØLE-MØLLER Salgs og leveringbetingelser GÆLDENDE PR 1. Oktober 2017

Indgåelse af aftaler

Ved handel hos køle-møller a/s er følgende salgs og leveringsbetingelser gældende for ethvert køb.

Køle-møller a/s har ret til at opdatere salgs og leveringsbetingelser ved at angive ny ikrafttrædelsesdato. De nuværende gældende salgs og leverings betingelser kan findes på vores hjemmeside, og det er kundens ansvar at opdatere sig med de relevante betingelser. Det er derfor tidspunktet for afgivelse af ordrebekræftelse fra køle-møller a/s der er gældende

Pris og betaling
Hos Billig-biksen.dk kan du bestille dine varer online og betale med VISA/Dankort, VISA, MasterCard og MobilePay.

Alle priser på Billig-biksen
.dk er inkl. moms. og i DKK.

Pengene trækkes først fra din konto, når ordren sendes fra vores varelager. 

Elektronisk kommunikation

Ved køb af produkter fra køle-møller a/s accepterer køber samtidigt at løbende kommunikation og meddelelser kan ske til købers oplyste e-mail adresse.

Ydermere accepterer køber også at elektroniske meddelelser juridiske retsvirkninger som meddelelser der ikke sendes frem som elektronisk post.

Kundeservice

Det er vigtigt for os at yde den bedst mulige service. Vi vil bestræbe os på at svare hurtigst muligt både via e-mail og telefonisk, og du er altid velkommen til at henvende dig med kommentarer/spørgsmål/forespørgsler.

Reklamationer

Køle-møller a/s produkter skal ses som nye varer med fuld garanti. Det vil dog fremgå under produkterne i vores ’outlet shop’ hvis der er tale om et udgået produkt, udstillings model etc. Hertil kan der være forskelle i farver, størrelser og udseende fra produkt til produkt. Ligeledes på produkter køber har set i virkeligheden til produkter der bliver lagt online efterfølgende. Der kan ved køb af outlet varer ikke udstedes nogen form for garanti for at det sete produkt er fuldstændig lig det købte.

Dette betyder at produkter købt med samme varenummer ikke er helt ens. Produkter der derfor ikke har deciderede funktionalitets fejl, vil derfor ikke blive godkendt som reklamation.

På alle produkter ydes 2 års reklamationsret, medmindre yderligere er angivet. Dette er dog ikke en garanti, og ønsker du at reklamere over et defekt produkt, beder vi dog rette henvendelse til webshop@kole-moller.dk

Her skal du komme med en fyldestgørende forklaring af problemet hvorved vi efterfølgende vil se på din sag så hurtigt som muligt.

Noter venligst at hvis varen er blevet skadet under transporten skal der reklameres med det samme, ellers frafalder din garanti jf. Købeloven.

Køber opfordres altid til at gennemgå leverancen vedmodtagelsen af varen, inden der kvitteres og tjekke at det er de korrekte produkter og antal der leveres. Mangler eller skader skal noteres på ved leveringen. Husk også at gemme den originale emballage da varen ved en evt. Reklamation eller skade skal sendes tilbage til køle-møller a/s i samme emballage som ved levering.

Ved forkerte leverancer eller ødelagte varer skal køle-møller a/s kontaktes hurtigst muligt og inden for 8 dage efter modtagelse af varerne. Køle-møller a/s accepterer kun reklamationer der fremsendt pr e-mail og med et vedhæftet billede med det fejl leverede eller beskadigede produkt.

Således anvender du reklamations retten.

Efter godkendelse af returneringen, send varen inkl. En kopi af fejl beskrivelse tilbage i en forsvarlig indpakning.

Køle-møller a/s
H.C. Ørsteds vej 39 C 1879 FRB

Køle-møller a/s vil nu undersøge varen, og kan defekten påvises, tilbydes der en reparation eller ombytning. Den reparerede eller ombyttede vare returneres ligeledes uden ekstra omkostninger for køber

Kan der ikke konstateres en fejl/defekt på produktet vil det blive returneret mod et servicegebyr på DKK 300 inkl. Moms til at dække sagens udgifter samt transport omkostninger.

Fortrydelse

Fortryder du købet af en vare købt igennem vores online shop, giver vi dig naturligvis pengene tilbage jf. Købeloven

Hos os har du bl.a. følgende rettigheder:

  • Forbrugeren har nu 14 dage til at meddele jer at de fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur.
  • Forbrugeren kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.
  • En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
  • Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Du anvender fortrydelsesretten således.

 • Send en utvetydig meddelelse om din fortrydelse til webshop@kole-moller.dk inden for 14 dage efter du har modtaget varen.
 • Send dernæst varen retur senest 14 dage efter at du sendte meddelelsen om fortrydelsen.
 • Du skal som udgangspunkt have alt det du har betalt retur.
 • Køle-møller a/s returnerer pengene på samme måde som du betalte
 • Du skal kunne:
 • Bevise at meddelelsen om fortrydelse er afsendt
 • Kunne bevise at varen er returneret (fx med post-kvittering)
 • Betale returforsendelsen

Køle-møller a/s kan:

 • Fratrække penge hvis varens værdi er forringet. Eks. Skadet eller bærer tydeligt præg af at have været brugt.

 

 

 

Betalingsbetingelser:

Køle-møller a/s trækker først penge fra kunder i forbindelse med køb når den købte vare er afsendt.

Køle-møller a/s kontakter kunde inden levering og en proforma faktura bliver fremsendt til nye kunder. Fakturaen skal indbetales inden varerne bliver afsendt fra lageret.

Køb af produkter:

Aftale om køb fra køle-møller a/s baseres på de nuværende salgs og leveringsbetingelser og ses først som indgået når køle-møller a/s har bekræftet købers ordre. Køber vil herefter modtage en ordrebekræftelse indenfor 2-5 arbejdsdage. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. et ordrenummer samt navn og adresse på køber. Ydermere indeholder bekræftelsen en oversigt over bestilte produkter.

Køber skal tjekke ordre bekræftelsen og det skal bemærkes at ordrebekræftelsen er eksklusiv leverings omkostninger. Leverings omkostninger fremgår af faktura og ligger på en standard fee af 295,-. Ved op bæring, montering eller kørsel uden for området (sjælland) aftales levering individuelt.

Lagerførende produkter

Alle produkter som ikke er unika angives med vejledende antal stk. på lager. Det kan forekomme at et produkt er solgt til andre kunder hvorved at køle-møller a/s hurtigst muligt vil skaffe flere varer.

Levering

Levering af lagervarer er som indenfor 2-3 hverdage. Dog kan forhold som helligdage/sygdom eller travle perioder betyde en længere leveringstid.

Levering af varer sker i forhold til ordrebekræftelsen, hvor også specielle forhold vil være anført. Hvis der ikke forligger anden aftale vil køle-møller a/s sørge for en levering med eget fragt firma. Leveringen vil ske på købers opgivne adresse og køber bærer ansvaret for at der er adgang til leveringsstedet.

Vi anbefaler at kunde skriver den adresse på fakturaen hvor køle-møller a/s kan levere mellem 08-17:30 i hverdagene.

Ved levering til udlandet påtager køle-møller a/s sig intet ansvar for eventuelle omkostninger for køber. Told og skat varierer fra land til land og det er købers eget ansvar at tjekke dette.

Fortrolige oplysninger

Køle-møller a/s videregiver ikke oplysninger til 3 parter og opbevarer data fra sine kunder sikkert. Oplysninger givet i forbindelse med køb opbevares af køle-møller a/s for at sikre en korrekt og optimal ordrebehandling.

Forbehold

Køle-møller a/s tager forbehold for diverse trykfejl samt pris fejl og farveafvigelser på bl.a. billeder. Ydermere tages der forbehold for moms og afgiftsændringer, prisændringer samt udsolgte og udgåede produkter. Kampagnetilbud og udsalgsvarer gælder kun så længe lager haves.

Værneting

Tvistemål mellem køber og køle-møller a/s, afgøres ved danske domstole efter dansk ret med køle-møller a/s hjemsted som værneting.

Copyright

Køle-møller a/s forbeholder sig fuld ret over billeder, tekst og logo fra både hjemmeside samt facebook. Disse må kun anvendes af andre parter ved køle-møller a/s’ samtykke.

Delvis ugyldighed

I tilfælde af en bestemmelses ugyldighed i almindelige salgs og leveringsbetingelser eller en bestemmelse i en anden aftale mellem kunde og køle-møller a/s berører dette ikke gyldigheden af de øvrige bestemmelser eller aftaler.